Stallplatser i en bra miljö

Stall Norrby är en frizon för både hästar och människor

Stallet – ett paradis

Stall Norrby har en lugn, fin och lantlig miljö för både hästar och ryttare. Här trivs man! Här finns hindermaterial, rofyllda ridvägar och uteridningsmöjligheter som saknar motstycke. Ridkompisar finns för både dressyr- och hoppryttare. Ridhus och grusbana finns i anslutning till anläggningen.

Vi har stora sommarhagar och rasthagar. Sjuk- och medicinhagar finns också. Vinterhagar finns i direkt anslutning till stallet. Du väljer själv om din häst ska gå själv i hagen eller om du vill att den ska ha sällskap av andra hästar.

Hos Stall Norrby finns totalt 12 st boxar. Två av dessa boxar är fristående från ordinarie stall i ett eget stall. Vi har en tvättstuga med tvättmaskin och torktumlare för hästtäcken, schabrak, lindor med mera. Varm och kallvatten med möjlighet att duscha hästen. Under vintern är sadelkammaren uppvärmd.

Stallhyra

2100 kr/mån spån, utsläpp-insläpp mån-fre, mockning ingår ej. Det ställs även krav på en kvällsfodring per häst i veckan för detta pris. I priset ingår ingen utsläpps och insläppsservice eller fodring helger – detta sköts av hyresgästerna själva enligt rullande schema. Det tillkommer utöver stallhyran en avgift för anläggningskort till ägaren av anläggningen 400 kr/mån eller 4000 kr/år. 2600 kr/mån för fullskötsel mån-fre. (gäller ej obligatorisk kvällsfodring)

Varför just du ska välja Stall Norrby?
Om du är hobby eller tävlingsryttare spelar ingen roll. Alla vi som vistas i Stall Norrby gör det för att vi tycker att det är roligt med hästar och allt som följer med intresset. Om du lämnar konvalescent eller pensionatshäst hos oss kan du känna dig trygg med att hästen får bästa möjliga omvårdnad och att de som hanterar din häst är hästvana och engagerade i det de gör.