Företaget

Stall Norrby ska vara en frizon för både hästar och människor

Bakgrund till Stall Norrby

Företaget Stall Norrby registrerades 2012 då min tränare Ulf Lind styckade av en del av sin anläggning och sålde den delen till mig och min make Kent. Jag är en motionsryttare med hästar som min allra största passion i livet. Jag är ”hästbiten” helt enkelt och har varit det sen sex års ålder. Hästar, ridning och stallet är mitt andningshål där jag hämtar kraft och energi. Alla bekymmer i världen är som bortblåsta när man är i stallet och när man rider.

Hästhantering och ridning är ju en ”här-och nu upplevelse” – lite som meditation. Jag driver även ett annat företag som har tagit mycket av min tid i anspråk och därför har verksamheten i Stall Norrby legat lite ”på is” tills nu.

Nu satsar vi vidare

Nu är vi däremot beredda och förväntansfulla på att ta emot såväl fyrbenta som tvåbenta gäster i vår verksamhet. I stallet arbetar personal som har mycket god och lång erfarenhet av hästhantering, ridning och tävling.

En frizon för hästar och människor

Jag arbetar också i stallet med daglig hantering, inköp, administration och underhåll av verksamheten. Min make Kent är vår ”vaktis” och han fixar allt från att dra och laga hagar, köra traktor, skruva, spika, klippa gräs, trimma, skotta snö, fylla på vatten och så vidare och är även behjälplig i hästhanteringen vid behov. Han är vår alltiallo och klippa kort och gott.

”Vår filosofi och våra ledord är ordning och reda, lugn och ro och framför allt det ska vara roligt att vara i stallet, att umgås med hästar och att rida.”

foretaget-spalt-center